• +31 06 53784632
  • .

Interim management

Interim Management

Interim Management

Als ondernemer heb je een focus op jouw klanten. De beste producten en diensten, optimale klantgerichtheid, kortom je klanten staan op de eerste plaats. Maar dan, een managementprobleem, crisis of juist behoefte aan verbetering of een klankbord. Dan heb je aan SL!M Management de juiste business partner, zeker voor Interim Management. Wij brengen jouw bedrijf terug naar de top, slaan een brug naar de toekomst, wijzen jou en je medewerkers de weg. Totdat de zon weer schijnt.

SL!M Management is dè business partner voor ondernemers. Onze dienstverlening bestaat uit twee pijlers: Interim Management en Bedrijfsadvies. Hiermee bieden we een compleet palet van diensten om bedrijven, van ZZP tot MKB vooruit te helpen. Met scherp management, op weg uit de crisis, naar blijvende verbetering!

Interim Management

Crisismanagement

Verbetermanagement

Strategisch Business Partner

Coaching directie & management

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies/organisatieadvies

Klankbord/sparringpartner directie

Businessplan

Begeleiden overname

Begeleiden bijzonder beheer

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts