• +31 06 53784632
  • .

Holiday Management

Holiday Management

Holiday Interim Management

Vakantie nemen als drukke manager is heel belangrijk, je kunt eindelijk uitrusten, family quality time en je bouwt weer energie op! Het is een open deur, maar voor menig zzp’er of manager is het niet zo makkelijk als het klinkt.

Wij van SL!M kunnen tijdens je vakantie alles uit handen nemen. We kunnen je processen en procedures bewaken, afspraken met je personeel maken, je mail in de gaten houden en alléén contact met je opnemen als bepaalde noodzakelijke verzoeken binnenkomen. Zo kun jij rustig op vakantie en bewaken wij met onze jarenlange ervaring op je onderneming. Wel zo gerustellend als je op vakantie bent.

Ga dus SL!M op vakantie en bespreek de mogelijkheden.

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts