• +31 06 53784632
  • .

HRM

Human Resource Management

HRM Het personeel is het kapitaal van de onderneming

Wij wensen u veel personeel

Een bekende uitspraak, iemand succes wensen wetende dat veel personeel ook veel problemen geeft. Daar denken we bij SL!M Management echter totaal anders over: veel personeel is juist geen enkel probleem! Alles draait om een goed beleid. Een strak plan gestoeld op kennis van zaken, structureel organiseren, oog voor de belangen van werkgever en werknemer, de bestaande cultuur in stand houdend, up-to-date blijven en altijd proactief zijn.

Natuurlijk, zo’n personeelsbeleid kost tijd en is niet iets om er even ‘bij te doen’. Denk daarom aan HRM Highway, adviseur van personeelsbeleid in goede banen. Voor grote en voor kleine bedrijven. Op interim, vaste of incidentele basis. SL!M Management zorgt dat alles tiptop wordt geregeld, dat u meer overzicht en kennis krijgt, dat u zichzelf geld, zorgen en ergernissen bespaart en (heel belangrijk) dat u veel meer tijd overhoudt om te ondernemen.

SL!M Management is adviseur, kennisbron, ervaringsdeskundige, feitenkenner, meedenker, partner, sparringpartner, manager, steun en toeverlaat op het gebied van personeelszaken. U kunt bij ons terecht voor strategische, beleidsmatige en operationele zaken.

Wij bieden u

Interim HRM / Strategisch HRM

HR adviseur

Contracten en arbeidsvoorwaarden

ARBO Beleid

Functie omschrijving en beloning

Dossiervorming

Functionerings- en beoordelingssystemen

Opleidingsbeleid

Ontslagzaken

Assessments

Verzuimbegeleiding

HR & Legal ondersteuning

Reorganisatie (afspiegelingsbeginsel, sluiting onderneming)

Fusie/overname begeleiding op HR gebied

HR ondersteuning organisatiegroei

HR Business Partner

Coaching traject

Duurzame inzetbaarheid

Vertrouwenspersoon

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts