• +31 06 53784632
  • .

Bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen

Hoogstaande prestaties dankzij optimale bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen vormen de essentie van elke organisatie. De mensen die werken in de bedrijfsprocessen zorgen met de juiste kennis, voldoende kapitaal, relevante stuurinformatie en de middelen voor de juiste toegevoegde waarde voor de klant. Wat gebeurt er precies in een bedrijfsproces? En hoe kun je jouw bedrijfsprocessen beter besturen en continu optimaliseren? Wij kunnen je daarbij helpen.

Een bedrijfsproces is niets anders dan een aaneenschakeling van samenhangende activiteiten met als doel een product of dienst leveren. Activiteiten kunnen achtereenvolgens of juist parallel aan elkaar worden uitgevoerd. Tussen de verschillende activiteiten vinden overdrachtsmomenten plaats. Daar wordt onder meer belangrijke informatie doorgegeven bijvoorbeeld van team A naar team B, of van de afdeling productieplanning naar de fabriek.

Er zijn grofweg drie zaken die van belang zijn om bedrijfsprocessen continu te verbeteren en beter te kunnen besturen.

Allereerst dient er begrip te zijn van wat het primaire bedrijfsproces is en hoe dat proces loopt, waar de overdrachtsmomenten zitten en waar de mogelijke knelpunten zich bevinden. Ten tweede geven kritieke prestatie indicatoren (KPI’s) en goede managementinformatie inzicht in waar het beter kan. Tot slot zijn de vaardigheden en het (voorbeeld)gedrag van de medewerkers en leidinggevenden cruciaal.

Bij SL!M hebben we door jarenlange ervaring en opleiding de kennis in huis om je optimaal te informeren.

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts