• +31 06 53784632
  • .

Online Marketing

Online Marketing: people shop and learn in a whole new way

Op een dag startte je jouw bedrijf. Zeer waarschijnlijk omdat je ergens talent voor hebt. Net als wij. Wij hebben het talent om met online marketing je online vindbaarheid te vergroten. Het maakt niet uit of je jezelf daarbij richt op online ondernemerschap of offline je producten en/of diensten aanbiedt; online zichtbaar zijn is een must voor iedere ondernemer.

Binnen het online marketing vak zijn er meer wegen die naar online zichtbaar zijn leiden. Er is niet één techniek of methode die er voor zorgt dat uw onderneming online vindbaar is. Als SL!M Management met jarenlange ervaring in Online Marketing begrijpen wij dat.

Alleen daarom al zou je vandaag nog contact met ons op moeten nemen. Wij vertellen we welke marketing technieken of methodes je online zichtbaarheid vergroot.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) – Hoog in Google

Ondernemen op internet begint bij gevonden worden. Dat kan met behulp van zoekmachine optimalisatie. 90% van alle internetgebruikers navigeert via zoekmachines, en 75% van de consumenten gebruikt zoekmachines bij het oriënteren op hun aanstaande aankoop. In de online concurrentiestrijd is seo optimalisatie de eerste slag die een ondernemer dient te slaan. Een hoge positie in de zoekmachines betekent meer bezoekers voor je site en daardoor meer potentiële klanten. Met website optimalisatie is online adverteren niet meer nodig. Klanten vinden je vanzelf veel makkelijker en goedkoper.

Zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van een groot aantal technische en inhoudelijke factoren die verband houden met de structuur van je site, de inhoud van je content, technische eisen die zoekmachines stellen aan sites en de interactie met andere sites. Door deze aspecten af te stemmen op jouw doelstellingen, kan je op een effectieve manier structureel hoger in de zoekresultaten verschijnen. Daarom is het essentieel dat Google zoekmachine optimalisatie op de juiste manier wordt uitgevoerd. Goed gevonden worden in Google is essentieel voor uw onderneming.

Zoekmachine marketing (SEA)

Of voluit; Search Engine Advertising is dé manier om in korte tijd hoog in Google te komen! Met zoekmachine marketing bereik je in een zeer kort tijdsbestek zeer gerichte bezoekers; potentiële klanten die actief op zoek zijn naar jouw product of dienst.

SL!M Management helpt je bij het opzetten van een effectieve zoekmachine marketing campagne! Neem dus snel contact met ons op.

Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics.

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts