• +31 06 53784632
  • .

Identiteit en imago

Identiteit en imago

Ken je klant!

Wat vindt jouw klant er eigenlijk van? Of dat nu een winkelbezoeker, abonnee, cursist, ander bedrijf of gewoon nog een prospect is. Wij meten, luisteren en analyseren wat klanten echt vragen. Hoe ze met de organisatie in gesprek zijn of juist niet. Online, face-to-face en op afstand. En op welk moment in het koopproces.

Wij brengen de houding en het gedrag van jouw klanten in kaart. We meten perceptie en koppelen deze aan de daadwerkelijk gerealiseerde omzet. Wij maken inzichtelijk wanneer en waarmee je relevant bent voor de klant.

Wij meten je klantbeleving!

Multichannel research platform

Social media koppeling (website, vergelijking sites, LinkedIn, Twitter, Facebook)

Koppeling CRM systemen

Digital analytics & Management dashboard

Je krijgt inzicht in de prestaties van jouw organisatie en je weet welke klanten je extra aandacht moet geven om te groeien.

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts