• +31 06 53784632
  • .

One stop shop

One stop shop en ontzorgen

Hét kantoor voor de ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf

De administratieve en fiscale verplichtingen van een ondernemer zijn - mede vanwege uitgebreide regelgeving - een moeilijke en tijdrovende bezigheid. Daarbij heeft iedere ondernemer regelmatig behoefte aan een verantwoord en deskundig advies.

Kies er daarom voor om deze werkzaamheden uit te besteden aan een administratiekantoor die deze deskundigheid in huis heeft. De belangrijkste basis voor een goede en langdurige samenwerking is vertrouwen en ontzorgen.

Wij willen de klant merkbaar meer bieden dan deskundigheid op administratief en fiscaal terrein door oprechte aandacht en weloverwogen advisering.

En ook transparantie in het tarief, duidelijkheid vooraf.... maar vooral achteraf
Wij hanteren een all-in tarief afgestemd op de omvang van de werkzaamheden. Je weet precies waar je aan toe bent, en komt achteraf niet voor onverwacht hoge kosten te staan.

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts