• +31 06 53784632
  • .

Business Consultant

Business Consultants

Als Business Consultant denken en werken we vanuit de business op strategisch niveau en weten we de omgeving te overtuigen van de toegevoegde waarde die wij de onderneming kunnen bieden. Wij krijgen snel 'feeling' bij een klantsituatie, bepalen door een gedegen analyse en financiële onderbouwing de technologische oplossingen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.

Daarnaast kunnen wij klanten adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken en geven we klanten tevens een visie op de (technologische)ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Anderzijds kunnen we goed omgaan met een vastgesteld business target. Daartoe opereren we als een teamspeler intensief samen met de Account/Sales Managers in het uitbouwen van (nieuwe) accounts.

Wij leveren als adviseur met onze ideeën een bijdrage aan de algemene ontwikkeling van de onderneming.

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts