• +31 06 53784632
  • .

Salarisadministratie

Salarisadministratie

De salarisadministratie is een van de meest uitbestede en door de steeds veranderde wetgeving ingewikkelde bedrijfsprocessen. Het vereist veel specifieke kennis en kost tijd en aandacht. In een ideale situatie worden personeelsgegevens en mutaties éénmalig ingevoerd en volgt daarna een vlekkeloze elektronische verwerking. Dit alles onder begeleiding van en controle door een ervaren salarisadministrateur tegen lage kosten. Laat dat nu exact zijn wat de SL!M Management kan bieden.

Er is geen salariskennis nodig om via SL!M de salarisadministratie te voeren. Je geeft maandelijks de mutaties door en de rest regelen onze ervaren salarisadministrateurs. Alles tegen vaste kosten per loonstrook. Toch hulp nodig? Onze toegewijde salarishelpdesk staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Standaard output

de (digitale) loonstroken;
journaalposten;
periodieke rapportages;
betaalbestanden;
aangiftes loonheffingen.

Over ons

De oprichters van SL!M hebben een stevig fundament aan ervaring, opleiding, creativiteit, mentaliteit en de drive om het midden en klein bedrijf te voorzien van (financiële) planning, voedende ideeën en (online) marketing. Hierbij staat service hoog in het vaandel en is de overhead laag. Slim is officieel gecertificeerd door Google voor Adwords en Analytics. Neem met ons contact op via 0653784632 om de mogelijkheden te bespreken.

Marketingfacts